Mentenanta la sisteme de alarma si camere video
Utilizator

Websitul AnunturiGratuite.ro este de vanzare, mai multe detalii Click aici.

15 Euro €

Mentenanta la sisteme de alarma si camere video

Aleea Crizantemelor Bl.m1 Alba Iulia Hunedoara Data publicari: 17 Iul 2019

S.C.COM-ELECTRO-SERVICE SRL,unitate autorizata de catre M.I.-I.G.P(Sisteme efractie),Comandamentul Trupelor de Pompieri Militari(Sisteme incendiu) si Ministerul Comunicatiilor(televiziune cu circuit inchis si sisteme de comunicatie), autorizari obligatorii pentru instalarea si intretinerea sistemelor de alarmare, avind personal cu inalta calificare, autorizat M.A.I.-I.G.P.,M.A.I.-I.S.U.,M.C., scolarizat si atestat la firme de renume:Bentel Sistem, United Trade International, Honeywell, Novar Electric(eff-eff, ESSER) s.a, are deosebita placere de a supune atentiei dvs. oferta sa de servicii de calitate privind intretinerea sistemelor de securitate instalate la obiectivele dvs., in conformitate cu legislatia in vigoare(Legea 333/2003, HG1010/2004, OG60, Legea 121):
-inspectii si revizii periodice la sistemele de alarmare la efractie si incendiu inclusiv la sistemelor de comunicatie aferente (daca exista), supraveghere TVCI-cu contract de service.
-asiguram mentinerea pametrilor proiectati ai sistemelor de alarmare.
-asiguram piese schimb, executam inlocuiri de module si reparatii.
-asiguram extinderi si modernizari sisteme de securitate conform avize, norme M.I.,sau aducerea celui existent in limitele normelor M.A.I., proiectare si obtinere avize M.A.I.
-interventie promta si competenta la solicitarea beneficiarului.
- conectarea sistemelor de avertizare la dispeceratele specializate de interventie rapida.
Avem in dotare masini de interventie echipate cu SDV corespunzatoare, scari, masini de gaurit cu percutie, schele multietajate pentru lucrul la inaltime, calculatoare portabile cu soft specializat, tot ceea ce este necesar pentru aducerea la parametrii proiectati a instalatiilor respective.Tinem permanent legatura cu mai multi producatori de echipamente profesionale din domeniul sistemelor de securitate:Honeywell, eff-eff, ESSER, Panasonic, Ikegami Electronics, Optex, DSC, Scantronic, Sony, JVC, Philips, Bosch, LG, etc.
Modul de asigurare al service-ului se va explicita in contractul de service, in functie de solicitarile beneficiarului, starea tehnica a instalatiei si in concordanta cu legislatia in vigoare.

  Contactează vanzatorul

  Marcheaza ca
  Va rugam sa va logati pt. a reclama acest anunt(doar utilizatorii logati pot reclama anunturi), daca intapinati greutati va rugam sa ne contactati cu detalii exacte: www.anunturigratuite.ro/contact

  spam clasificat gresit duplicat expirat ofensator
  2019 www.AnunturiGratuite.ro

  05:16:52 - 0.03