Dacia apartament 3 camere Mosilor complex New City Residence
Utilizator

Websitul AnunturiGratuite.ro este de vanzare, mai multe detalii Click aici.

148000 Euro €

Dacia apartament 3 camere Mosilor complex New City Residence

Bulevardul Dacia Bucuresti Bucuresti Data publicari: 04 Nov 2019

Mosilor intersectie cu Dacia, oferta apartament 3 camere situat la parterul inalt al unui imobil de 5 etaje construit in anul 2013
Apartamentul are o suprafata utila de aproximativ 80 mp din care terasa are o suprafata de 12 mp. Apartamentul este decomandat, se vinde partial mobilat si utilat. Bucataria este echipata cu cuptor marca Bosch, masina de spalat vase Bosch, plita si hota Electrolux, frigider Samsung, aparate de aer condiționat, livingul este mobilat Mobexpert si cu aparat de aer conditionat Mitsubishi 12000 BTU. Baia este echipata cu chiuveta granit Blanco si obiecte sanitare Grohe si Kludi. Dormitorul este mobilat de la Mobexpert.
Apartamentul dispune la demisol de o boxa generoasa de 4 mp si un loc de parcare in garajul imobilului.
Complexul rezidential in care se afla apartamentul este amplasat intr-o zona de case, retrasa de la strada principala si departe de zgomot. In apropiere se afla metroul statia Obor, Bulevardul Dacia si Bulevardul Eminescu, dar si mijloace de transport in comun care duc spre centru capitalei.
Apartamentul este pretabil atat pentru locuinta cat si pentru investitie. Apartamentul poate fi inchiriat imediat ce se achizitioneaza.

  Contactează vanzatorul

  Marcheaza ca
  Va rugam sa va logati pt. a reclama acest anunt(doar utilizatorii logati pot reclama anunturi), daca intapinati greutati va rugam sa ne contactati cu detalii exacte: www.anunturigratuite.ro/contact

  spam clasificat gresit duplicat expirat ofensator
  2019 www.AnunturiGratuite.ro

  04:08:36 - -0.83