AFTER SCHOOL KIDS PLANETS
Utilizator

Websitul AnunturiGratuite.ro este de vanzare, mai multe detalii Click aici.

596 RON

AFTER SCHOOL KIDS PLANETS

Pictor Octav Bancila Nr 25 Galati Galati Data publicari: 26 Sep 2018

Programul de după școală completează dezvoltarea adevarată a copilului, fără inteligența emoțională și competențe de comunicare și socializare, copiii au timp să aprofundeze și să învețe temeinic într-un mediu prietenos, unde învațătorii și mentorii nu au alt scop decât acela de a face învățarea confortabilă și autentică. Efectuarea temelor într-un cadru organizat, supravegheați și coordonați de personal și cadre didactice, își spune cuvântul în evoluția copiiilor. Am hotărât să abordăm sistemul occidental formând grupe combinate de copii cu vârste diferite, încurajând spiritul de competiție specific vârstei, obținând astfel rezultate mult mai bune.

Un bun debut școlar este acela în care copilul reușește să depășească frica de efortul intelectual. Aici venim în ajutorul copiilor cu încurajări și consiliere psihologică organizând cursuri suplimentare, pentru depășirea acestor deficiențe, și diverse activități extracurriculare.

Locația în care ne desfașurăm activitatea este situată într-un frumos cartier de vile situat la periferia orașului, cu un spațiu generos atât la interior cât și la exterior, dotat modern și util. În dotare avem și două mijloace de transport ce vor prelua copiii de la școală iar după cursuri îi ducem la domiciliu (acasă) sau la alte locații, la solicitarea părinților.

Părinții își pot vedea liniștiți de joburile lor știindu-și copiii în siguranță la after school, scutiți de grija zilnică față de efectuarea temelor, iar timpul care le ramâne liber îl pot petrece plăcut împreună. Mai mult, părinții sunt mulțumiți că aici copiii învață și o limbă străină, de obicei engleza, sau pot merge la un spectacol la care ei nu au timp să-i ducă.


Serviciile oferite de noi sunt:
LEGO Mindstorms education
Program after/before school pentru copii cu varste cuprinse intre 6-14 ani;
Curs de limba Engleza atestat la nivel european in parteneriat cu Anglia;
Program de vacanta;
Masa de pranz, gustare, supraveghere la efectuarea temelor, activitati optionale si recreative;
Pijama party;
Servicii medicale;
Program de week-end;
Petreceri organizate cu ocazia zilei festive;

  Contactează vanzatorul

  Marcheaza ca
  Va rugam sa va logati pt. a reclama acest anunt(doar utilizatorii logati pot reclama anunturi), daca intapinati greutati va rugam sa ne contactati cu detalii exacte: www.anunturigratuite.ro/contact

  spam clasificat gresit duplicat expirat ofensator
  2019 www.AnunturiGratuite.ro

  01:37:55 - 0.1