Transport auto pe platforma Anglia Romania
Utilizator
500 Euro €

Transport auto pe platforma Anglia Romania

Suceava Suceava Data publicari: 30 Aug 2018

Oferim servicii de transport masini pe platforma Anglia-Romania, Romania-Anglia: masini de lux, masini noi, masini second hand, masini de epoca, jeep-uri, limuzine, scutere, motociclete, atv-uri, biciclete.  

*Preluarea mașinii/mașinilor se face pe baza de contract internațional CMR (se completează de șofer in momentul încărcării auto);

*Dispunem de ASIGURARE pe toata durata transportului (despăgubiri in cazul unui incident);

*Incheiem contracte de colaborare atat cu persoane fizice cat si persoane juridice. Dispunem de platforme autorizate si omologate la nivel international. Avem posibilitatea de a transporta de la 1 autoturism si pana la 9 autoturisme. 

***Poti lua legatura cu noi utilizand:

Facebook: https://www.facebook.com/transportmasinipeplatformaanglia/
Apel: 0040756317305
Whatsapp/Viber : 0040756317305
E-mail: autotransportlogistic@gmail.com
Website: https://transportmasinianglia-ro.webnode.ro/Pentru un transport auto pe platforma sigur, rapid si avantajos! Punem un accent mare pe siguranţa transporturilor, întreţinerea echipamentelor, pregătirea personalului şi a verificărilor periodice a echipamentelor, suntem mândri să vă propunem serviciile noastre profesionale de transport mașini pe platformă.

  Contactează vanzatorul

  Marcheaza ca
  Va rugam sa va logati pt. a reclama acest anunt(doar utilizatorii logati pot reclama anunturi), daca intapinati greutati va rugam sa ne contactati cu detalii exacte: www.anunturigratuite.ro/contact

  spam clasificat gresit duplicat expirat ofensator
  Jooble Vanzari Auto Radio Credinta Med-Repair Biserica.Tv Radio Diaspora Syscone Diaspora Tv Chicago Medical

  2015 www.AnunturiGratuite.ro

  10:51:04 - 0.08