Curs Stilist Unghii Gel Iasi
Utilizator
Verifica cu vanzatorul

Curs Stilist Unghii Gel Iasi

Iasi Iasi Data publicari: 12 Dec 2018

Cursul de unghii false sau Stilist protezist de unghii, este dedicat persoanelor care vor să învețe o meserie nouă sau doresc să se angajeze în acest domeniu.

În momentul de față acestă meserie este una competitivă, motiv pentru care este foarte important să stăpâniți și să respectați tehnicile și regulile de aplicare a unghiilor false și a construcției din gel.

La Aprendis, în cadrul cursului Stilist protezist de unghii, veți învăța să realizați unghii false cu gel care să arate cât mai natural și să vă alegeți materialele necesare, astfel încât să obtineți unghii durabile și să oferiți servicii de calitate.

Prin absolvirea cursului de Stilist protezist de unghii, veți dobândi cunoștințe care vă vor ajuta să fiți un bun profesionist în acest domeniu, să obtineți noi venituri și să vă descurcati in orice salon încă din prima zi.

Deoarece cursul este autorizat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației, diploma obținută îți va permite să profesezi această meserie atât în țară cât și în străinătate.

https://www.aprendis.ro/beauty-school/curs-stilist-unghii/

  Contactează vanzatorul

  Marcheaza ca
  Va rugam sa va logati pt. a reclama acest anunt(doar utilizatorii logati pot reclama anunturi), daca intapinati greutati va rugam sa ne contactati cu detalii exacte: www.anunturigratuite.ro/contact

  spam clasificat gresit duplicat expirat ofensator
  Jooble Vanzari Auto Radio Credinta Med-Repair Biserica.Tv Radio Diaspora Syscone Diaspora Tv Chicago Medical

  2015 www.AnunturiGratuite.ro

  04:06:11 - 0.06