Curs intensiv de Contabil, cod COR 331302, Iasi, FEBRUARIE 2017
Utilizator EuroPersonal
700 RON

Curs intensiv de Contabil, cod COR 331302, Iasi, FEBRUARIE 2017

Str Garii, Nr 2 Iasi Iasi Data publicari: 13 Ian 2017

Contabilitatea a devenit un ultimii ani cel mai bun instrument de management organizational. Din acest motiv un contabil bun poate aduce beneficii importante firmei prin cunoasterea legislatiei si obtinerea unor situatii financiare confirme cu realitatea care sa vina in ajutorul managerului la momentul luarii deciziilor.

Euro Personal SRL va ofera cel mai bun curs de contabilitate din oras! Expertii nostri contabili va vor invata cum sa gestionati si sa stapaniti o afacere prin masurarea, evaluarea, cunoasterea, gestiunea si controlul activelor, datoriilor si capitalurilor proprii, precum si a rezultatelor obtinute din afacere.

Cursul durează 60 de ore, costă 700 de lei si include costul cursului, al suportului de curs, al examinarii si diplomei. Se adresează tuturor persoanelor care au minim 10 clase si doresc să se initieze în contabilitate, sa-si deschidă un PFA sau o societate comercială. Diploma este recunoscută de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei fiind valabilă în UE si în alte 60 de tări.
In cadrul acestui curs participantii vor invata notiuni despre :
• Functiunea conturilor,
• Corespondenta conturilor,
• Fiscalitate, deduceri, facilitati,
• Situatii de sinteza si modalitati de raportare,
• Surse de informare, declaratii si documente obligatorii.

Pentru detalii si inscrieri putem fi contactati la telefon 0748.687.407, euro_personal@yahoo.com, www.europersonal.ro sau la sediul de pe Rapa Galbena (intre Astra Asigurari si Clubul CFR).

  Contactează vanzatorul

  Marcheaza ca
  Va rugam sa va logati pt. a reclama acest anunt(doar utilizatorii logati pot reclama anunturi), daca intapinati greutati va rugam sa ne contactati cu detalii exacte: www.anunturigratuite.ro/contact

  spam clasificat gresit duplicat expirat ofensator
  Jooble Vanzari Auto Radio Credinta Med-Repair Biserica.Tv Radio Diaspora Syscone Diaspora Tv Chicago Medical

  2015 www.AnunturiGratuite.ro

  05:12:17 - -0.85