Curs Cadru tehnic PSI Iasi
Utilizator
Verifica cu vanzatorul

Curs Cadru tehnic PSI Iasi

Iasi Iasi Data publicari: 12 Dec 2018

La Aprendis am dezvoltat un curs în cadrul căruia sunt predate toate cunoștințele necesare pe care o persoană care vrea să ocupe funcția de Cadru tehnic PS.I. trebuie să le cunoască.

În cadrul cursului se vor prezenta noțiuni practice legate de acordarea asistenței tehnice de specialitate în situații critice, investigarea contextului producerii incendiilor, acordul în cazul documentațiilor privind prevenirea și stingerea incendiilor, instruirea salariaților în domeniul PSI și elaborarea documentelor specifice activitãții din domeniu .

Cursul este avizat de I.G.S.U. și reprezină un program de perfecționare care vă ajută să intelegeti si să aplicați cadrul legal: Legea 307/2006 privind apărarea împotriva incendiilor și OMAI nr.163/2007 pentru aprobarea normelor generale de aparare împotriva incendiilor.

https://www.aprendis.ro/formare-profesionala/curs-cadru-tehnic-psi/

  Contactează vanzatorul

  Marcheaza ca
  Va rugam sa va logati pt. a reclama acest anunt(doar utilizatorii logati pot reclama anunturi), daca intapinati greutati va rugam sa ne contactati cu detalii exacte: www.anunturigratuite.ro/contact

  spam clasificat gresit duplicat expirat ofensator
  Jooble Vanzari Auto Radio Credinta Med-Repair Biserica.Tv Radio Diaspora Syscone Diaspora Tv Chicago Medical

  2015 www.AnunturiGratuite.ro

  04:04:45 - -0.79